Srečanje ALUMNI kluba Oddelka za lesarstvo

Spoštovane kolegice in kolegi!

Vabimo vas na 9. Srečanje ALUMNI kluba diplomirancev Oddelka za lesarstvo BF UL,  ki bo v četrtek, 24. 11. 2016 ob 17. uri na Oddelku za lesarstvo BF UL, Rožna dolina, Cesta VIII/34, Ljubljana.

Letošnje srečanje vseh generacij bo že deveto po vrsti. Do sedaj se je srečanj udeležilo nad 700 lesark in lesarjev, od tistih, ki so pravkar zaključili študij, do sivih panterjev. Srečanje je postalo tradicionalno in ste ga dobro sprejeli, zato računamo, da se vidimo tudi letos.

Program srečanja:

Uvodni pozdravi

Predstavitve kolegic in kolegov, ki so diplomirali pred 10, 20, 30, 40 in 50 leti

Pobude udeležencev

Razprava

Družabno srečanje

Pred uradnim začetkom (od 16h naprej) vam bodo sodelavke in sodelavci Oddelka na razpolago za ogled novega prizidka in oddelka nasploh.

Srečanje bo spet priložnost za medgeneracijsko druženje in ponovno snidenje z vrstniki ter zaposlenimi na Oddelku za lesarstvo BF UL ter za pogovore o izzivih, ki so pred nami.

Vljudno vas prosimo, da zaradi organizacijskih razlogov izpolnite spodnjo spletno prijavo najkasneje do ponedeljka 21. 11. 2016.

Prosimo, da o srečanju obvestite tudi svoje kolegice in kolege, saj seznami ALUMNI kluba niso in nikoli ne bodo popolni.

 

S pozdravi:

Prodekan za področje lesarstva:              Vodja ALUMNI kluba:                Predsednik DIT lesarstva Ljubljana:

prof. dr. Milan Šernek                                 prof. dr. Katarina Čufar                doc. dr. Boštjan Lesar