Sejem BAU 2019

Sejem BAU MÜNCHEN je eden največjih svetovnih sejmov na področju, arhitekture, gradnje in gradbenih materialov in zagotovo najpomembnejši sejem na področju gradnje v tem delu Evrope. Sejem poteka vsake dve leti, tokrat od 14. do 19 januarja 2019. Na letošnjem sejmu se predstavlja tudi nekaj Slovenskih podjetji.

Društvo lesarjev Slovenije v sodelovanju z GZS – Združenjem lesne in pohištvene industrije in Strateškim inovacijskim partnerstvom – Pametne stavbe in dom z lesno verigo – Steber les (SRIP PSiDL), organizira ogled sejma BAU München 2019,18. januarja 2019.

Program:

  • 4:00 odhod iz Ljubljane proti Münchnu izpred GZS, Dimičeva 13, Ljubljana
  • 9:30 Prihod na sejmišče in celodnevni ogled sejma po lastni izbiri
  • 18:30 Odhod domov
  • 23:00 Prihod v Ljubljano

Stroški in prijava:

Prijave sprejemamo do 14. januarja 2018, oziroma do zapolnitve mest preko spodnje spletne prijavnice.

Cena vstopnice za člane Društva lesarjev Slovenije, člane SRIP PSiDL Stebra les ali člane GZS – Združenja lesne in pohištvene industrije znaša 17,50 €. Za navedene bo izveden skupen spletni nakup vstopnic na osnovi prijave. Navodilo za plačilo boste prejeli po prijavi na elektronski naslov. Za nečlane DLS, GZS-ZLPI ali SRIP PSiDL Stebra les pa priporočamo spletni nakup vstopnice (enodnevni obisk 27,50 €), na sejmišču 49,5 €.

Avtobusni prevoz znaša 40 EUR po udeležencu. Vplačilo izvedite na TRR račun DLS: TRR: 0510 0801 0520 612, dokazilo o plačilu pa pošljite ob oddani spletni prijavi na bostjan.lesar@bf.uni-lj.si . Za člane GZS-ZLPI ali SRIP PSiDL Stebra les je prevoz brezplačen.

Parkiranje bo možno brezplačno na zunanjem parkirišču GZS.

V kolikor se želite vkrcati na avtobus ob poti na Gorenjsko (Restavracija Cubis, Poslovna cona A 2, 4208 Šenčur ali ), navedite na prijavni obrazec pod opombe.

Za vse dodatne informacije se obrnite na Boštjana Lesarja bostjan.lesar@bf.uni-lj.si

Vabljeni!

Predsednik DLS: dr. Boštjan Lesar

Direktor GZS-ZLPI in vodja SRIP PSiDL Steber Les: Igor Milavec