Alumni srečanje 2019

12. srečanje ALUMNI kluba Oddelka za lesarstvo 21. 11. 2019 je bilo zelo uspešno. Zbralo se je nad 130 alumnov, ki so poskrbeli za prijetno, prijateljsko vzdušje.

Generacije, ki so diplomirale pred 40, 30 in 10 leti s

o pripravile posebne predstavitve. Zvone, Polona in Aleš so poskrbeli, da so se predstavniki njihovih generacij srečanja udeležili v posebno velikem številu.

Srečanja so se udeležili tudi tisti, ki so pred kratkim zaključili študij in študenti ter seveda predstavniki drugih generacij. Po tradiciji so bili na srečanju tudi predstavniki najstarejše generacije diplomantov lesarstva, ki so naša najbolj zvesta skupina.

Z nami je bila ekipa iz podjetja RENNER iz Italije in  AICO TRADE d.o.o. iz Slovenije, ki sta sponzorirala dogodek. Prof. dr. Giovanni Ciafre (RENNER) in Ivan Avbar (AICO TRADE), sta  predstavila dejavnost obeh podjetij.

Preostali čas je bil namenjen ogledom Oddelka, ki so ga nekateri obiskali prvič po diplomi, ter neformalnemu druženju in mreženju.


Spoštovane kolegice in kolegi!

Vabimo vas na 12. Srečanje ALUMNI kluba diplomirancev Oddelka za lesarstvo BF UL,  ki bo v četrtek, 21. 11. 2019 ob 17. uri na Oddelku za lesarstvo BF UL, Rožna dolina, Cesta VIII/34, Ljubljana.

Od 16h naprej vam bodo sodelavke in sodelavci oddelka na razpolago za ogled Oddelka

Srečanje bo spet priložnost za medgeneracijsko druženje in ponovno snidenje z vrstniki ter zaposlenimi na Oddelku za lesarstvo BF UL ter za pogovore o izzivih, ki so pred nami. 

Vljudno vas prosimo, da zaradi organizacijskih razlogov izpolnite spletno prijavo, ki se nahaja spodaj. Prosimo da prijavo potrdite čim prej oz. najkasneje do ponedeljka 18. 11. 2019.

Prosimo, da o srečanju obvestite tudi svoje kolegice in kolege, saj seznami ALUMNI kluba niso in nikoli ne bodo popolni.

Podroben program dogodka sledi v kratkem. 

S pozdravi:

Prodekan za področje lesarstva:              Vodja ALUMNI kluba:                Predsednik Društva lesarjev Slovenije:

prof. dr. Milan Šernek                                 prof. dr. Katarina Čufar                doc. dr. Boštjan Lesar

 

 Glavni sponzor letošnjega srečanja je podjetje  AICO TRADE d.o.o. skupaj s podjetjem RENNER za katerega so zastopniki v Sloveniji.